17 mag 2017

Published 10:52 by with 0 comment

Meteora, magjike si dhe vet emri / 2 dite 49 euro/pp

Meteora, magjike si dhe vet emri /2 dite 49 euro/ppData e Nisjeve : 20 , 27 Maj 
3 , 10 , 17 , 24 Qershor 
1 , 8 , 15 , 22 , 29 korrik 
5 ,12 , 19 , 26 Gusht .

Vizitohet : Janina , Meteora , Kallabaka , Kastoria . 
------------------------------------------------- #Programi 2 Ditor --------------------------------------------------------------
Dita e pare : Nisja nga Tirana në oren 05.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.
Dita e Dytë :  Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike ne disa  prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Gjate kthimit per ne Shqiperi do te vizitojm edhe qytetin e Kastorias per konsumimin e drekes  rreth 1 ore e 30 minuta deri ne 2 ore ndales . Me pas vazhdon udhëtimi për në Shqipëri nga dogana e Kapshtices . Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe  . Mbrritja në Tiranë.
------------------------------------------------- Ne Cmim Perfshihet ---------------------------------------------------------
• Transporti vajtje - ardhje dhe shetitjet perkatese  me autobus komod.
• Akomodimi ne hotel 
• Mengjesi 
• Guida shqipetare  gjate gjithe udhetimit.
EXTRA : Darka ne hotel ( 6 euro opsionale ) .

Zenith Travel : / +355696810063

      edit

0 commenti:

Posta un commento