18 mag 2017

Published 10:50 by with 0 comment

KROCIERE NE MESDHE Vizitoni për vetëm 649euro/pp Savonen Marsilia Barcelona Palma De Mallorca Cagliari

KROCIERE NE MESDHE Vizitoni për vetëm 649euro/pp 
Savonen, Marsilia ,Barcelona, Palma De Mallorca, Cagliari 
Nisja me datë 🎯2,9 dhe 16 qershor nga RomaNë çmim përfshihen🔥
🎯Sistemim ne Kabinë të brendshme.
🎯Taksat portuale
🎯Trajtim me pension të plotë (pije jo alkolike, ujë, çaj, kafe, lëng frutash në dispenser)
🎯Stafi i caktuar për tryezën tuaj në restorant për darkë, me kamarier dhe ndihmës-kamarier të gatshëm  për të shërbyer.
🎯Departamenti i "shërbimit ndaj klientit " është i hapur 24/24 dhe zyra e ekskursioneve është në dispozicionin tuaj për informacion në lidhje me vizitat në terren.
🎯Sallone, teatër, disko, bibliotekë.
🎯Pishina,palestra,
🎯Turne, karaoke, klasa vallëzimi dhe mësimet e palestër.
🎯Mbrëmje e muzikë live, shfaqje teatrale, partitë temë, vallëzim në salla dhe në disko.


Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento