25 mag 2017

Published 10:28 by with 0 comment

Çiftet që udhëtojnë së bashku kanë një lidhje më të thellë thellë thellë :)

Çokollata dhe një darkë me qirinj? Harroje. Udhëtimi shërben për ta mbajtur gjallë romancën.
Sipas një studimi të ri nga Travelocity, 56 për qind e çifteve pajtohen se udhëtimi është i rëndësishëm për mbajtjen e shkëndijës në një marrëdhënie – por 31 për qind e çifteve nuk kanë qenë kurrë në një pushim romantik, vetëm për çifte.

Dhe për ata që kanë nevojë për pak motivim shtesë: Ka një studim tjetër që thotë se çiftet që udhëtojnë së bashku kanë jetë më të mirë seksuale sesa homologët e tyre të palëvizshëm. Dhe ka edhe një mori studimesh që thonë se përjetimi i gjërave të reja së bashku mund të ndihmojë në thellimin e një marrëdhënieje.
Pra, çiftet që janë në kërkim për të ndriçuar gjërat duhet të konsiderojnë të dalin jashtë qytetit.
Për ata që kërkojnë një destinacion romantik për të ndezur gjërat, Travelocity renditi 10 qytetet më të mira amerikane me shumicën e hoteleve të përshkruara si “romantike”. Qyteti më romantik në SHBA ishte qyteti i Nju Jorkut, e ndjekur nga Miami dhe Los Anxhelos. Destinacione të tjera të mira romantike përfshinin Çikago, New Orleans, Boston, Napa Valley, San Francisco, San Diego dhe Florida Keys.
Për të ndihmuar çiftet të shkojnë në ikjen e Shën Valentinit, Priceline ka vënë një itinerar romantik për secilin nga 10 qytetet, duke përfshirë informacionin se ku të qëndrojë, ku të shkoni dhe çfarë të hani për udhëtimin e çiftit të përsosur. Vendi i prenotimit të udhëtimeve gjithashtu ofron zbritje në hotele dhe “aktivitete romantike” në secilën prej 10 qyteteve sepse thellimi i jetës suaj të dashurisë nuk duhet të thyejë bankën.

Burimi i lajmit: http://www.travelandleisure.com/
      edit

0 commenti:

Posta un commento