22 mag 2017

Published 17:01 by with 0 comment

Beograd 26 Maj, 3 ditë, €89/pp Hotel 3* (me mengjes + darke)

Beograd 26 Maj, 3 ditë, €89/pp Hotel 3* (me mengjes + darke)


Programi
Dita 1:
Ora 04:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit.
Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgorices e më pas të pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbine, pas hyrjes në Serbi i drejtohemi qytetit të parë të Serbise, qyteti i Zllatiborit ose “Qyteti i Artë” per nje ndalese te shkurter per dreken dhe vazhdojmë rrugën për në qendrën administrative të Serbise Beograd, ne darke. Akomodimi ne hotel.
Dita 2:
Pas mëngjesit fillojmë vizitat në katadralen e madhe të Sv. Saves, kalojmë në rrugën e famshme Skaderlie dhe drejtohemi në sheshin kryesor të qytetit. Pas kësaj do të drejtohemi:
  • në Kalanë e madhe Kalemegdan;
  • Beogradin e ri;
  • uren e re Ada mbi lumin Danub;
  • Rrugen e Shkodraneve;
  • pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit;
  • si dhe ndertesa te tjera muzeale.
Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB.
Dita 3:
Mëngjesi ne hotel dhe pastaj marrim rrugën e kthimit për në Atdhe, duke bërë pushime të shkurtëra kafeje. Rruga e kthimit do te jete nga Prishtina.
Në cmim përfshihet
  • Udhëtimi me autobus komod vajtje – arrdhje dhe shëtitjet.
  • Akomodimi ne hotel me 3* – 89€
  • Shoqërimi me guidë në gjuhën shqipe.

Kalemi Travel & Tours / +355698885656

      edit

0 commenti:

Posta un commento