13 apr 2017

Published 16:11 by with 0 comment

Stamboll – Selanik – Sofje, 27 Prill, 5 ditë €159/pp

Tre vende ne nje udhetim te vetem 
Stamboll – Selanik – Sofje
27 Prill, 5 ditë €159/pp


StambollSelanikSofjeNe cmim perfshihet:
Udhëtimi vajtje – ardhje me autobuz,
Akomodimi në hotele me 4 ose 5 yje ne Stamboll per 2 nete (sipas zgjedhjes tuaj), me 4 yje per 1 nate ne Sofje, dhe 3 yje per 1 nate ne Selanik.
Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
Darkat ne Stamboll per klientet qe zgjedhin hotelin me 5 yje
Perdorimi i Sauna, Banjo Turke ne hotelin ne Stamboll per klientet qe zgjedhin hotelin me 5 yje
Shëtitjet me autobus (sipas programit)
Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

Një lundrim me anije në Bosfor 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë.


Kontakt: Kalemi Travel & Tours / + +355698885656


      edit

0 commenti:

Posta un commento