27 apr 2017

Published 12:56 by with 0 comment

Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €339/pp Nisja me 21 Maj 2017

Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €339/pp 
Nisja me 21 Maj 2017
Austri
Dita e Parë, 21 Maj 2017
Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 17.15 - Mbrritje më 18.45. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth 2 orë e Budapestit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 22  Maj 2017: 
Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite, Vvizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 23 Maj 2017: 
Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 24 Maj 2017: 
Mëngjesi ne Hotel. Tiransfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 15.10 - Mbrritje më 16.35. Fluturimi për në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.Erli Travel / +355 67 30 86 940


      edit

0 commenti:

Posta un commento