22 apr 2017

Published 16:17 by with 0 comment

Pranvere ne Sarajeve \ 89 Euro per person \ date 29 Prill – 01 Maj 2017

Dita pare date 29 Prill 2017.

Nisja nga Shkodra rreth ores 6˚˚. Itinerari Shkoder,Tuz, Podgorice, Nikshic ,Foca ,Sarajeve.Duke perfshire edhe pushimet e udhetimit dhe formalitetet ne pikat doganore, mberritja ne qytetin e Sarajeves mendohet te jete rreth ores14˚˚.Akomodimi ne hotel, darka dhe pas darke shetitje e lire ose nen drejtimin e agjensise ne nje lokal me muzike festive.

Dita dyte date 30 Prill 2017.

Pas mengjesit ne hotel , tour ne piken turistike te Verdho Bosnjes.Pastaj mundesi per shetitje ne Bash Qarshi, ne sheshin e pellumbave, xhamia e madhe ne qender te Sarajeves ndryshe xhamia Gazi Huzrev Begut ndertimi i se ciles daton ne vitin 1500, hani i Huzrev Begut dhe katedralja. Pas vizites shetitje e lire dhe shopping. Darka ne hotel.

Dita trete 01 Maj2017.

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit do te behet nisja ne drejtim te qytetit te Mostarit ku do te vizitohet qyteti dhe ura e tij e famshme. Me pas nisja drejt qytetit te Podgorices ne Mal Te Zi, ku do te kemi mundesi per shopping ne qendren tregtare Delta City dhe nje tour ne qytetin e Podgorices, dhe me pas nisja drejt qytetit te Shkodres. Ketu perfundon dhe programi yne.

Cmimi per person ne dhome dyshe: 89 Euro per person.

Ne cmim perfshihen:

• Udhetimi me autobuz komod ne baze te programit.

* Mengjeset dhe darkat.

* Fjetja ne hotel me 4 *.

Nuk perfshihen ne cmim:

* Pagesat ne disko.

* Drekat.

* Pagesat e telefonit dhe te barit ne dhomat e hotelit.

Rozafa Travel \ Mob: +355692553512
      edit

0 commenti:

Posta un commento