20 apr 2017

Published 09:49 by with 0 comment

...nuk ka nevojë vetem trupi për pushim por edhe mendja \ lexim të kënshem...

Qëniet njerëzore nuk lindin gjithmonë në ditën në të cilën nënat e tyre i sjellin në jetë, por dhe kur jeta i shtrëngon sërish shumë herë të lindin nga vetja.
Gabriel García Márquez

Mos nënvlerëso kurrë forcën e fjalëve të tua e të veprimeve të tua: me pak fjalë të mira mund të ndryshosh jetën e një personi.
Joyce Meyer

Jep pa kujtuar dhe merr pa harruar.
Web

Ëndrra është lajmi i fundit që kam nga ti.
Franz Kafka

Nëse dikush paragjykon udhëtimin tënd, jepi hua këpucët e tua.
Web

Të kam dashur ashtu siç një burrë dashuron gruan të cilën nuk e ka prekur kurrë, por vetëm i ka shkruar dhe mban foto të vogla të saj.
Charles Bukowski

      edit

0 commenti:

Posta un commento