15 apr 2017

Published 14:05 by with 0 comment

Kaloni 2 netë dhe 3 ditë ne Milano / Itali nisja ne datë 15 Maj vetëm 198 €/pp

Kaloni 2 netë dhe 3 ditë ne Milano / Itali 
Nisja ne datë 15 Maj vetëm 198 €/pNë çmim përfshihet:
Bileta e Avionit Tiranë-Milano-Tiranë
➡️Bagazhe dore deri në 10 kg
➡️Akomodimi ne Hotel me 3* 
➡️Mengjesi në hotelBlu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento