1 apr 2017

Published 17:22 by with 0 comment

FIRENCE / Duke filluar nga 195 €/pp / Nisja në datë 12-14 Maj

FIRENCE / Duke filluar nga 195 €/pp 
Nisja në datë 12-14 Maj
Paketë individuale, 2 netë dhe 3 ditë 


Në çmim përfshihet:
Bileta e Avionit vajtje-ardhje
Akomodimi ne Hotel me 3*
Mengjesi në hotelBlu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento