8 apr 2017

Published 14:54 by with 0 comment

Dubai 8 Ditë €560/pp Nisje më 20, 24 dhe 27 Prill...NXITONI...!!!

Dubai  8 Ditë €560/pp 
Nisje më 20, 24 dhe 27 Prill
NXITONI...!!!
Çmimi përfshin):
📍Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai
📍Assistencë në Aeroportin e Dubai
Fjetje 4 Netë në Hotel sipas zgjedhjes
📍Mëngjeset në Hotele
Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Dubai
Transfertë vajte ardhje Aeroport HotelKontakt : +355 696609371 / Zenith Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento