2 apr 2017

Published 12:02 by with 0 comment

Avioni me tre kate që përfshin një pishinë, një dhomë lojë, një palestër dhe një park.

Emirates zbulon planin për avionët më të madhe tregtare në botë. APR001 me tre kate që përfshin një pishinë, një dhomë lojë, një palestër dhe një park.

Çfarë mendoni për mrekullinë që së shpejti do të çan qiellin? Dhe a do jemi në gjendje ti blejme bileten? :) 

it) Emirates svela i piani per il più grande aereo commerciale del mondo. Il APR001 a tre piani comprende una piscina, una sala giochi, una palestra e un parco.

en) Emirates unveils plans for the world’s largest commercial aircraft. The triple-decker APR001 includes a swimming pool, games room, gym and park.
      edit

0 commenti:

Posta un commento