18 mar 2017

Published 10:02 by with 0 comment

Tur ne Rusi, Poloni, Estoni, Rumani / Nisja: 12 Korrik /13 Dite 599 Euro/pp

 Tur ne Rusi, Poloni, Estoni, Rumani 

 Nisja: 12 Korrik /13 Dite 599 Euro/ppProgrami:
Vizitohet:Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik, Zagreb, Vjenë, Bukuresht, Sofje dhe Shkup.

Fjetje: 1 natë Zagreb, 1 natë Krakov, 1 natë Vilnius, 1 natë Talin, 2 Netë Shën Petersburg, 2 Netë Moskë, 1 natë Kiev, 1 natë Odesa, 1 natë Bukuresht dhe 1 natë Sofje.


Perfshihet:
Transporti me Autobus Komod
Akomodimi ne Hotel
Mengjesi ne Hotel
Shoqerues Shqipetar
Te gjitha Guidat Sipas programit


Blu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300

      edit

0 commenti:

Posta un commento