22 mar 2017

Published 16:49 by with 0 comment

Kroçiere me nisje nga Athina/Nisja më 01 Maj për 5 ditë /389 Euro/pp

Kroçiere me nisje nga Athina

Vizitoni Mykonos, Kushadasi, Patmos, Rhodos, Kretë, Santorini

Nisja më 01 Maj për 5 ditë / 389 Euro/ppÇmimi përfshin: 
 Udhëtimi dhe Akomodimi në Kroçieren Celestyal Olympia 
 4 netë qendrimi ne kabine te brendshme 
 All inclusive sherbimi 
 Ekskursion dhe Vizitë në EfesBlu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300

      edit

0 commenti:

Posta un commento