22 mar 2017

Published 12:07 by with 0 comment

ITALY, SPANJE, FRANCE / 3 shtete ne nje udhetim te vetem/709 eur/pp

ITALY, SPANJE, FRANCE

Cmimi: 709 eur/person

Periudha: 7 nete


Programi i Korceres:
25-05 Thu Civitavecchia (Italy) - 19:00 
26-05 Fri La Spezia (Italy) 09:00 20:00 
27-05 Sat Savona (Italy) 07:00 17:00 
28-05 Sun Marseilles (France) 08:00 17:00 
29-05 Mon Barcelona (Spain) 09:00 19:00 
30-05 Tue Palma De Mallorca (Spain) 08:00 
31-05 Wed Palma De Mallorca (Spain) - 01:00 
01-06 Thu Cagliari (Italy) 08:00 17:00 
02-06 Fri Civitavecchia (Italy) 08:00 

Perfshihet:
Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
Taksat Portuale


Blu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300


      edit

0 commenti:

Posta un commento