24 dic 2016

Published 11:50 by

Udhëtim në Cappadocia, 3 Ditë €259 \ Turqi

Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 05.00. Mbërritja në Kayseri në 11.00. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti për në Hotel në Zonën Cappadocia. Sistemimi në Hotel. Pasdite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë deri në Transfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 13.35. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 22.10. Hotel Crystal 5* Kaymakli

Me Shume Detaje:
Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi për 3 netë në hotel 5*.
-Mëngjeset dhe darkat për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Transfertat dhe Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.


ATHS - Hotel Tirana International
Sheshi Skënderbej, Tiranë. Tel: 04-223-2424
      edit