7 set 2016

Published 17:44 by

Weekend All Inclusive në Riviera Olimpike, 3 Ditë €109 nisja me 16/09/2016

Greqi

Dita e Parë, 16 Shtator 2016: Nisja nga Tirana në oren 23.00 të një nate më parë dhe udhëtimi për në Rivierën Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja  në orën 11.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, 17 Shtator 2016: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Platamonas.

Dita e Tretë 18 Shtator 2016. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Meteora. Vizitë panoramike e 2 prej Manastireve më të famshëm të Meteorës, zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Janinë. Vizitë e shkurtër e Janinës. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në Hotel Olympus Thea 4*,
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar në qytetin e Platamonas, Meteora dhe Janinë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.    

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 109.00
Hotel Olympian Bay 4*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 139.00


WhatsApp & Viber +355 68 29 34 861
Blu Line Travel, Instituti Bujqësore - Tiranë
      edit