28 set 2016

Published 10:00 by

Vjeshtë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €59 \ Nisja më 1 Tetor

A ju duken shumë 59€ për të të kaluar dy ditë të bukura në shtetin komshi?
Mos u shqetesoni për problemet e komunikimit sepse do të jeni të shoqëruar me përkthyes :)
...pastaj do ngelni me gojë hapur nga prekullitë natyrore që do shikoni :)

nxitoni nisja bëhet keto ditëVjeshtë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €59,

Nisja më 1 Tetor. 


Vizitohen: Janinë, Meteora dhe Kostur.


Fjetje 1 natë në Hotel 3* në Kallabaka.


Udhëtimi vajtje ardhje me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. av travel
Cel 0694530959
      edit