27 set 2016

Published 16:14 by

Vjeshtë në Berlin - 4 Ditë €399 \ Nisja me dt 25 Nentor 2016

Ndersa bien gjethen ti merr avionin dhe kalon 4 dite te pa harrushme në Berlin. Meqe nisja bëhet nga Prishtina i hedh nje sy edhe kryeqytetit te shteti të ri.Vjeshtë në Berlin - 4 Ditë €399
Nisja me dt 25 Nentor 2016

Te perfshira :

*-Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë.
*-Transferta dhe Shëtitjet me autobuz.
*-Akomodimi në hotel për 3 netë.
*-Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
*-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
*-Transferimi me autobus për në Aeroportin e Prishtinës.
*-Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
*-Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
*-Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Për më shumë info na shkruani një mail ( udhetime.eu[@]gmail.com )
me emer mbiemer dhe numer telefoni dhe nje operator ju telefonon

      edit