20 set 2016

Published 19:50 by

Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €359 / Nisja me dt 5 Tetor 2016

Nisja me dt 5 Tetor 2016

Te perfshira :

*-Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë..
*-Akomodim në hotel: 3 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë dhe 1 natë në Milano.
*-Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
*-Shëtitjet me autobus sipas programit.
*-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.Në pagesë nuk janë përfshirë:

*-Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

*-Hyrjet në monumente dhe muzeume..


Ju lutem na kontaktoni në:


Blu Line Travel
 +355 68 29 34 861
      edit