18 set 2016

Published 19:44 by

VIZITE NE USA \ WASHINGTON, SAN FRANCISCO, LOS ANGELES, LAS VEGAS DHE SAN DIEGO 01 – 13 Nentor 2016

 01/11/2016: Nisja me avion per ne NEW YORK. Vizite e lagjes Manhattan: Times Square dhe Ground zero,. Mbremja e lire. Akomodimi ne New York.

02/11/2016: VIZITE E NEW YORK. Vazhdim i vizitave te lagjes Manhattan: Brooklyn Bridge, vizite e Statujes se Lirise. vizite e Rockfeler Center. Shopping. Akomodimi ne New York.

03/11/2016: VIZITE E NEW YORK. Vazhdim i vizitave te lagjes Manhattan: Central Park, vizite e Empire State. Shopping. Akomodimi ne New York.

04/11/2016: VIZITE E WASHINGTON, Nisja me autobus per ne Washington. Vizite e qendres se Washingtonit: the National Mall: Shtepia e bardhe, Capitol dhe Memoriali i Lincoln-it. Akomodimi ne Washington.

05/11/2016: VIZITE E LAS VEGAS Nisja me avion per ne Las Vegas. Vizite e te gjitha atraksioneve te Las Vegasit: The Strip, kazinote dhe shatervanet e famshem. Akomodimi ne Las Vegas.06/11/2016: VIZITE E LAS VEGAS Vazhdim i vizitave dhe i argetimit ne Las Vegas deri ne mbremje vone. Akomodimi ne Las Vegas

07/11/2016: VIZITE E SAN DIEGO Nisja me autobus per ne San Diego. Vizite e qendres historike te San Diegos: The Down Town, Parku Balboa, belvederja Loma etj. Akomodimi ne San Diego.

08/11/2016: VIZITE E LOS ANGELES Vizite e Down Town: Walt Disney Center, Staples Center dhe Beverly Hills. Mbremja e lire. Shopping. Akomodimi ne Los Angeles.

09/11/2016: VIZITE E LOS ANGELES. Vizite e Bulevardit Hollywood, Teatri Kodak dhe Santa Monica. Pas dite nisja per ne San Francisco. Akomodimi ne San Francisco.

10/11/2016: VIZITE E SAN FRANCISCO Vizite e qendres historike (The Down Town). Do te vizitohen: Ura e famshme, (Golden Gate Bridge), Pier 39, Twin Peaks, belvederja me e bukur e qytetit. Vizite e Market Street, Union Square, etj. Akomodimi ne San Francisco.

11/11/2016: Vazhdimi i vizitave ne San Francisco. Vizite e bashkise, the Civic Centre, Opera e San Franciscos etj. Akomodimi ne San Francisco.

12/11/2016: MARRJA E AVIONIT PER NE TIRANE
Mengjesi ne hotel. Para dite shopping, mbas dite marrja e avionit per ne Tirane

13/11/2016: MBERRITJA NE TIRANE
Cmimi: 3999 Euro per person

GLOBAL TRAVEL \ TEL: +355 4 2268 888
      edit