18 set 2016

Published 22:12 by

Stamboll - Selanik - Sofje \ 6dite \ 189Euro

Data e Udhetimit : 4-9 Tetor 
Vizitohet : Selanik (1 nate)  - Stamboll (3 nete) - Sofje (1nate)
Programi
►Dita e pare : Nisja ne mengjes ne oren 5:00 nga Tirana ne drejtim te Selanikut.Pushime gjate rruges .Mberritja dhe akomodimi ne hotel .Darka ne hotel .
►Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel. Vizite e qytetit te Selanikut ku do te vizitohet  Kulla e Bardhe, Sheshi Aristotel, dhe atraksione te tjera te Selanikut. Nisja per ne Stamboll. Akomodimi  dhe darka ne hotel.
►Dita e Tretë: Mëngjesi në hotel. Paradite, vizitë  në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Bazilika e famshme Shen Sofise, Sarajet e Topkapise (hyrja opsionale me pagese ekstra 12 Euro), Vizite te Kodra e te Dashuruarve (Çam Lixha- pikën më të lartë të qytetit). Ne fund kohe e lire per shopping ne  kapali carsi (Grand bazaar). Darka ne hotel.
►Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisemi per nje udhetim me teleferik ne Pierre Loti ku do te shikojme Rrugen e Mendafshit. Teleferiku shtese 2.5 Euro/Person. Me pas udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për tre orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Vizitë në Taksim dhe në Galeri. Darka ne hotel.
►Dita e peste: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Sofje. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.  Akomodimi ne Hotel.Kohe e lire .
►Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Shkup. Vizite e qytetit te Shkupit. Kthimi ne Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Ne Cmim Perfshihet

• Transporti vajtje - ardhje dhe shetitjet perkatese  me autobus komod.
• 5 nete akomodim ne hotele ne qender te qyteteve perkates ( 1 Selanik , 3 Stamboll, 1 Sofje ).
• Darkat ne hotelin e Selanikut 1 nate & dhe  hotelit ne Stamboll 3 nete .
• Mengjesi,  per te gjitha ditet e qendrimit.
• Guida shqipetare  gjate gjithe udhetimit.

 Ne Cmim Nuk Perfshihet 
• Drekat .
• Hyrjet ne muzeume.
• Siguracioni i shendetit ne udhetim ( rekomandohet)
• Cdo gje e papermendur ne rubriken perfshihet .

Politikat e Femijeve
• 0-3 vjec eshte falas
• 3-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 50%  zbritje
• Mbi 12 vjec paguan si i rritur
• Nese nuk i ka mbush 18 vjec, dhe udheton me njerin, ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.

SHENIM
►Vendet ne  autobus zihen sipas biletes  . Ato percaktohen ne saj te kohes qe ju beni rezervimin prane zyrave tona .
►Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar  .
►Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
►Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.


Kontakt: Zenith travel

Rezervoni ne +355664000016
      edit