29 set 2016

Published 12:28 by

Selanik \ Nisja 28 Tetor , 3 ditë \ 135€

Nëse pretendoni më shumë konsultoni ofertat e tjera. Në këtë faqë gjeni më të mirat dhe për kudo.
Këtu të këshillojmë Greqinë që është afer dhe lirë dhe e mundesuar nga Globus TravelS E L A N I K - Grup i konfirmuar

Nisja 28 Tetor , 3 ditë > VETEM 135 eur/person

Paketa përfshin:

Transporti me autobus komod

Akomodimi në hotel me 5*, me mëngjes dhe darkë

Guidë profesionaleRezervoni në:


Globus Travel
Cel: 0672089333
      edit