22 set 2016

Published 09:37 by

SARAJEVE - MOSTAR - MJEDUGORE / Hotel 3 Yje (qender Qyteti) 14,15,16 Tetor, €99 mengjes + darke


 Duhet të dini se:
Ne cmim 99 euro përfshihen:Transportin me minibuz komod sipas pogramit

Fjetjen në Hotel 3* për 2 netë vetem 300 m larg qendres se Sarajeves dhe qytetit te vjeter

Mengjeset dhe Darkat e seciles dites

Guida gjate gjithë turit
Akomodimi dhe fjetja do të bëhet në Hotel 3* ne Sarajeve (qender qyteti)

Nisja do të bëhet në orën 05:00 të mengjesit të ditës së pare, nga pallati sportit Asllan Rusi


 Pajisje dhe veshje për një guid sa më komode:

1) Pashaporten (Ose Karten e Identitetit) per kalimin e procedurave doganore

2) Lëngje (pije freskuese ose ujë, për gjatë udhëtimit)
Per Rezervime ju lutemi kontaktoni!

Sole Travel & Tours
042230668/0696153704
      edit