22 set 2016

Published 11:52 by

Roma, 3 dite 289€ me avion

Si ishte ajo shprehja: te gjitha rruget te çojnë Romë??
Po, e vërtëtë, edhe nga shqipëria po të nisësh në Romë do përfundosh. Në rastin konkret nuk do lodhesh, do shkosh në Kryeqytetin e botes pa ngatëresa dhe rehat me Avion.

lexo me shume:Roma - një nga destinacionet më të vizituara dhe tërheqese për turistët!
Vizitoni edhe ju Romën duke filluar nga 289 eur/person, 3 ditë qëndrim.
Përfshihen:
Bileta e avionit  vajtje   ardhje me nisje nga Tirana
Akomodim në hotel me 4 yje, në qëndër
Mëngjesi për të gjitha ditët e qëndrimit
Siguracion shëndeti në udhetim

Shpejtoni të rezervoni për të përfituar ofertën!

Për më shumë informacion
na shkruani nje mail me emer/mbiemer/numer telefoni 
dhe një operator do ju kontaktoje

udhetime.eu @ gmail.com
      edit