29 nov 2017

Published 14:32 by

Regjistrohu : shkruajmë Pak dhe Saktë

Dhjetëra përsona regjistrohen çdo ditë në portalin tonë dhe tashmë jemi një familje e madhe. Marrin E-maile dhe sms të paketave turistike më të mira dhe të ofertave të ndryshme që mundësojnë shoqëritë ajrore. Nuk jemi nga ata që e teprojnë dhe këmbëngulin, "shkruajm Pak dhe Saktë"

Iscriviti tramite Facebook
... oppure inserisci i tuoi dati:


L'indirizzo al quale desideri ricevere le newsletter.
Ai sensi del d.lgs. 196/2003, La informiamo che:
a) titolare del trattamento è paketaturistike.com

Acconsento al trattamento dei miei dati personali (decreto legislativo 196 del 30/Giugno/2003)
      edit