23 set 2016

Published 16:07 by

Regjistrimet per Lotarine Amerikane DV-2018 \ filloje me 4 Tetor 2016, ora 18:00,

Lajme që japin shpresë atyre qe e meritojne dhe atyre qe ndjejne nevojen me u largu nga vendi i shqiponjave.

Nuk e di nese kemi ne shqiptaret nevoj per amerikanet apo amerikanet per ne? :)Lajm i mire! Departamenti i shtetit amerikan ka publikuar datat e regjistrimeve te rradhes per Lotarine Amerikane DV-2018.
Sipas njoftimit zyrtar edhe nga ambasada amerikane ne Tirane, regjistrimi elektronik per lotarine DV-2018 do te filloje me 4 Tetor 2016, ora 18:00, ora lokale e Shqiperise dhe mbyllen me 7 Nentor 2016, ora 18:00, ora lokale e Shqiperise. Aplikimet si cdo vit behen gjate kesaj periudhe te percaktuar ne faqen zyrtare te departamentit te shtetit amerikan ‘E-DV’ dvlottery.state.gov . Per ata te cilet preferojne te asistohen ne ndihme nga ana jone, 

Na telefononi:
Blu Line Travel
Al : +355 68 29 34 861
nga e hena ne te shtune nga ora 9:00 deri ne oren 19:00

sukesese


      edit