13 set 2016

Published 12:32 by

Medjugorje, Bosnia & Herzegovina, tur pelegrinazhi 3 dite 115euro nisja me 23 dhe 30 Shtator

1.Dita e pare - Nisja nga Vlora me minibus ne oren 05:00 . Pasi behet akomodimi ne minibus , vijohet me paisjen e pasagjereve me itinerarin perkates. Ndalesa e pare do para se te shkojme ne  doganen e Muriqanit ku do te kryhen procedurat perkatese ne dogane.Ndalesa e dyte do te jete ne Mal te ZI per konsuminin e mengjesit.  Pervec ndalesave te tjera do te kemi dhe nje ndalese ne Bosnie per konsumimin e drekes. Do te vijojme me ndalesa te tjera ne baze te nevojave te pasagjereve. Mberritja  ne Medjugorje mendohet te jete rreth ores 18:00-19:00 ku pasagjeret do te akomodohen ne hotel. Do te behet konsumimi i darkes dhe do te vizitojme kishen " Saint James"  .
2.Dita e dyte- Do te behet konsumimi i mengjesit rreth ores 07:00. Ne oren 07 :30 do te behet takimi me guiden vendase ne hotel . Ju lutem mundohuni te jeni te perpikte ne orar pasi koha eshte e limituar ! Me pas do te akomodohemi ne minibus per te shkuar drejt kodres "Podbro Hill". Minibusi do te beje vetem nje pjese te rruges pasi pjesa tjeter duhet ngjitur ne kembe. Pergjate gjithe rruges do te na shoqeroje guida vendase. Guida ne koder zgjat rreth 3 ore.  Me pas ne oren 11:00 ne Kishe zhvillohet ceremonia e Meshes Italiane ku prifti me ndihmen e guides do te na ndihmoje per te mesuar ritualet. Mesha ne Kishe do te zgjase rreth nje ore e gjysem.  Me pas do te shkojme ne hotel per te konsumuar dreken . Ne mbasdite do te vizitohet dhe ngjitet mali "Križevac Hill". Do te konsumohet darka me pas ne hotel dhe mbremja e lire .
3.Dita e trete - Do te behet konsumimi i mengjesit rreth ores 06:00 ne menyre qe te eleminojme fluksin neper dogana   dhe me pas do te vijohet me akomodimin ne minibus dhe nisjen drejt Vlores. Ndalesat do te jene te njejtat si ne rrugen e nisjes.
Cmimi 115 euro /130 euro. Ne kete cmim perfshihet :
1.Transporti me minibus komod
2.Akomodimi me darke diten e pare , mengjes+dreke+darke diten e dyte, mengjes diten e trete.
3.Guida vendase
4. Shoqerues nga agjensia

*Cmimi 115 euro eshte i vlefshem me akomodim ne “Pansion Ivanka Barac” me vleresimin “Fabulous 8.8” ne Booking dhe Trip Advisor.. Keto  ndertesa jane vila familjare te kthyera ne hotele per pelegrinet e shumte qe vijne ku ushqimi eshte bio, dhomat jane komode dhe higjena eshte maksimale.
*Cmimi 130 euro eshte I vlefshem me akomodim me luksoz ne hotel me 4 yje ne qender te qytetit .
Femijet :

-Per femijet 2-10 vjec ka zbritje 20 euro .
-Femijet mbi 10 vjec paguajne cmim te plote.
-Cdo femije qe nuk ka mbushur ende 18 vjec dhe udheton vetem me njerin nga prinderit eshte e detyrueshme te kete nje prokure qe e autorizon per udhetimin e femijes.
Shenime te tjera :
-Rezervimi i vendit  behet i vlefshem ne momentin qe agjensia merr nje pagese prej 50 euro nga klienti ndersa pjesa tjeter 3 dite perpara nisjes.
-Pagesa qe behet eshte e pakthyeshme.
-Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer mbrapsht per shkak te problemeve qe mund te hasin ne dogane si mungese dokumentacioni, espuls etj.
*Cdo sherbim qe nuk eshte permendur me lart nuk perfshihet ne cmim. Per sherbime te tjera me kerkese te pasagjereve do te kete pagesa ekstra. 

 Lili Travel & Tours \ Cel :068 20 54 325, 069 99 83 219 \ Vlore, AL
      edit