19 set 2016

Published 22:33 by

Konkurs për të fituar një udhëtim në Greqi

Përshëndetje udhëtar,
në këtë shkrim do ju këshillojmë një konkurs për të fituar një udhëtim në Greqi.

Si mendoni? A jeni gati?

Shikoni se Greqia është e bukur dhe pastaj hahet shumë mirë (kështu thonë, unë personalish akoma nuk e kam vizituar)

Sigurisht që unë nuk jamë i aftë të bind njeri për të marr pjesë në konkurse etj.. por nëse doni ja si mund të merrni pjese në konkursin e organizuar nga Enti i Turizmit Greke (Visit Greçes)Ju duhet të:

* duhet të vizitoni këtë faqe brenda dates 21/09/2016

** Zgjidhni vendin tuaj të preferuar si Halkidiki, Kefalonia, Kretë, Sounio, Thassos, Voidokilia, Sivota, Kios, Meteora, Evia, Milos, Kos, Samos, Kavala, Spinalonga, Lesvos, Kosturit dhe Nafpaktos, duke klikuar mbi të,

*** pastaj klikoni në "Share dhe Win", që do ta gjeni lartë djathtas,

**** sperndajeni në ditarin tuaj facebook në mënyrë "publike", në praktikë ju duhet të zgjidhni privatësinë dhe ky post nuk duhet të shikohet vetem nga miqtë por duhet të jetëpublik për të gjithë.

Ata të cilët do të marrin pjesë duke shpërndarë shkrimin do të zgjidhen tre emrat e fituesve të një udhëtim në Greqi për dy persona, udhetimi zgjat katër ditë dhe tri netë, duke përfshirë fluturimet vajtje-ardhje dhe qëndrimin në hotel.

Këtu gjeni rregulloren e  plotë.

A keni qenë ndonjëherë në Greqi?

Pas pjesëmarrjes në këtë garë për të fituar një udhëtim në Greqi do mundohe t'ju senjaloj edhe konkurse të tjera në të ardhme :)

suksese!

pa keta TURIST IKE ?

foto nga Sofia Papageorge
      edit