14 ott 2017

Published 10:40 by

Ja kontaktet e konsullatave (ambasades) Shqiptare në Itali

Janë të paktë ata që kanë kujtime dhe eksperianca të mira nëper zyrat publike por të gjithë për një arsyje apo për një tjeter heret apo vone do perplasen.

Shpesh herë ndërojnë adresë, sa herë që ndrron qeveria ndërrojnë nënpunsit dhe edhe pse nuk nderrojnë numrin e telefonit prap se prap nuk përgjigjet njeri. :)

Qellimi i keti shkrimi të shkurter është që shqiptaret në itali të njihen me adresat dhe kontaktet e konsullatave.
Ambasciata della Repubblica d'Albania
Ambasciata Albanese - Via Asmara nr.5 - 00199 Romë - Itali

Tel: 00 39 06/86224110 Fax: 00 39 06/86224120
Ufficio consolare Tel: +39 06/86224115

E-MAIL:   embassy.rome@mfa.gov.al \ konsullore.rome@mfa.gov.a

oraret per publikun, nga e hëna në të premte 09.00 - 14-00
-------------------------------------------------

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano

Via San Martino 10,  20122 , MILANO

Tel.+ 39 02 8051265 Fax. +39 02 86910853
Urgenza 14:00-20:00 Tel.+39 3925929558

 E-MAIL consulate.milan@mfa.gov.al 
 oraret per publikun, nga e hëna në të premte 09:00 - 14:00
-------------------------------------------------

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari
  
Corso Vittorio Emanuele 171, 70122 Bari 
Tel.+39 080 5289728 Fax.+39 080 5283335 
Per emergjenca cel: 3456827499

oraret per publikun, nga e hëna në të premte 09:00 - 14:00
-------------------------------------------------
      edit