5 set 2016

Published 21:44 by

Fluturimi nga Tirana për Dubai. Nisja dt. 25 Janar, 5 Ditë €899

Stambolli, Dubai dhe Abu Dhabi grup i konfirmuar ne datat 25 - 29 Janar !!!
Rezervimet jane hapur:)

Cmimi 899 euro | perfshin KUJDES!!!!!
* Fluturimi me avion me nisje nga Tirana
* Guida e Stambollit ne diten e pare dhe te fundit
* 3 nete qendrimi ne hotel 4*****
* Mengjeset dhe Darkat
* Te gjitha transfertat dhe shetitjet me bus
* Guida e plote e Dubait
* Guida e plote e Abu Dhabit
*Hyrja ne Grand Mosque
* Safari ne Shkretire me Darken te perfshire
*Ngjitja ne kullen me te larte ne bote
*Guide e licensuar profesionale
*Shoqerues grupi

+355 682088877 \ info@rezervo.al 
      edit