10 set 2016

Published 16:56 by

Beograd, me 23 Shtator, 3 ditë, €99

Dita 1:
Ora 05:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit.
Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgorices e më pas të pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbine, pas hyrjes në Serbi i drejtohemi qytetit të parë të Serbise, qyteti i Zllatiborit ose “Qyteti i Artë” dhe vazhdojmë rrugën për në qendrën administrative të Serbise Beograd, mbasdite arrijmë në kryeqendrën Sllave, akomodohemi dhe shëtitje e lirë.
Dita 2:
Pas mëngjesit fillojmë vizitat në katadralen e madhe të Sv. Saves, kalojmë në rrugën e famshme Skaderlie dhe drejtohemi në sheshin kryesor të qytetit. Pas kësaj do të drejtohemi:
 • në Kalanë e madhe Kalemegdan;
 • Beogradin e ri;
 • uren e re Ada mbi lumin Danub;
 • Rrugen e Shkodraneve;
 • pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit;
 • si dhe ndertesa te tjera muzeale.
Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB.

Dita 3:
Mëngjesi dhe pastaj marrim rrugën e kthimit për në Atdhe, duke bërë pushime të shkurtëra kafeje.Në cmim përfshihet
 • Udhëtimi me autobus komod vajtje – arrdhje dhe shëtitjet.
 • Akomodimi në hotel 3* me mëngjes dhe darkë.
 • Shoqërimi me guidë në gjuhën shqipe.

Në cmim nuk përfshihet
 • Drekat në të gjitha ditët.
 • Hyrjet në muzeume, shëtitjet me anije dhe gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Darka festive me muzikë.

Shënim
 • Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €149.
 • Zbritja për transport individual është €20.

Fëmijët
 • 0-2 vjec janë falas;
 • 2-12 vjec, nëse akomodohet në dhomë me 2 të rritur, përfiton €20 zbritje;
 • mbi 12 vjec paguan si i rritur;
 • nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.


Ju bëjmë me dije se
 • Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
 • Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
 • Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.
info Kalemi.Travel +35544319999
      edit