24 ago 2016

Published 16:09 by

Vjeshtë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €139

Nisje me dt 13 Tetor 2016
Te perfshira :
* Udhëtimi vajtje - ardhje dhe shëtitjet me autobus.
* Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi në Dubrovnik dhe 1 natë në Zadar.
* Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
* Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

info : udhetime.eu @ gmail.com
      edit