25 ago 2016

Published 21:35 by

Raymar Hotel 5yje \ nisja 5/09 - 7dite 505€

Raymar Hotel 5* Nisje 5 &10 Shtator
7 Dite / 505 Euro / Personi / All Inclusive
12 Dite / 769 Euro / Personi / All Inclusive

Ne Cmim perfshihen!
Akomodimi dhome STANDARTE
Koncepti All Inclusive (Gjithcka e perfshire pa Limit)
Argetim per te rritur dhe Femije (Mini Club)
Bileta e Avionit TIRANE – ANTALJA – TIRANE
Transferta AEROPORT-HOTEL- AEROPORT
Guide dhe shoqerues shqiptare


Per Rezervime ju lutemi kontaktoni udhetime.eu @ gmail.com
      edit