28 ago 2016

Published 13:31 by

Plazh Allinclusive ne Korfuz, 4 dhe 5 dite

PLAZH, 4 Ditë
Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në oren 01.00 dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.
Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.
Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.
Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.
PLAZH, 5 Ditë
Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në oren 01.00 dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.
Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.
Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.
Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.
Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.
Nisja më ,30 Gusht  dhe 02 , 06 ,09  Shtator
Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus dhe traget.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.


Plazh  Allinclusive ne Korfuz

Çmimet e dhomave

» Verë - 4 Ditë I
nga 06/09/2016 në 09/09/2016
Tarifa »
Hotel Telemachos 2* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 ëmijë ose 3 Rritur) € 119.00
Hotel Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 ëmijë ose 3 Rritur)               € 179.00   
Hotel Messonghi 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 199.00
» Verë - 5 Ditë II
nga 02/09/2016 në 06/09/2016
Tarifa »
Hotel Telemachos 2* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 ëmijë ose 3 Rritur) € 149.00
Hotel Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 ëmijë ose 3 Rritur)               € 239.00  
Hotel Messonghi 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 ëmijë ose 3 Rritur) € 279.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

erlitravel & tours : Rrg."Hoxha Tahsin", Nr 217 Tirane, Albania, Tel/Fax +355 4 23 46 197
      edit