19 ago 2016

Published 16:56 by

Moske dhe Shen Petersburg \ Cmimi: 899 Euro per person

09/09/2016   Nisja me autobus per ne Tivat. Nisja me avion per ne Moske. Do te fillojme    me nje vizite panoramike te qendres se Moskes: Sheshi i kuq, sheshi iteatreve ku ndodhet Bolshoi teater, sheshi Lubianka, Universiteti i Moskes, sheshi Victoria, katedralja e Krishtit-Shpetimtar, sheshi Pushkin etj. Pas dite vizite e galerise Tretiakov ku jane ekspozuar veprat e te gjitha shkollave ruse  izite e parkut Gorki. Akomodimi ne Moske.

10/09/2016   Mengjesi ne hotel. Vizite e Kremlinit, qendra administrative prezidenciale.Vizite e muzeut te Kremlinit, kopshti i Aleksandrit, katedralja e Shen Vasilit. Akomodimi ne Moske.

11/09/2016   Mengjesi ne hotel. Vizite e kulles Ostankino dhe e qendres komerciale Gum ne qender te Moskes. Kohe e lire dhe shopping ne pritje per te marre trenin Grand Expres per ne Saint Petersburg.


12/09/2016  Pas mengjesit ne tren, mberijme ne Saint Petersburg rreth ores 09:00. Vizite panoramike e qendres se qytetit : brigjet e lumit Neva, bulevardi Nevski Prospekt, katedralja Notre Dame e Kazanit, katedralja Shen Isak si dhe ajo e Shenjtit Shpetimtar. Vizite e pallatit Petrodvorets, rezidenca verore preferuar e Pjerit te Madh. Do te vizitohen edhe kopshtet me shatervanet e mrekullueshem. Vizite e Pallatit te Katerines. Akomodimi ne Saint Petersburg.

                   
13/09/2016  Mengjesi ne hotel. Vizite e muzeut te Ermitazhit, nje nga muzete me te çmuar te artit dhe kultures ruse. Me pas do te vizitohet keshtjella e Pjetrit dhe Pavlitdhe kisha brenda kesaj keshtjelle do te behet nje shetitje me anije mbi luminNeva dhe do te vizitohet pallati Yusupof, Mbremja e lire. Akomodimi ne Saint Petersburg.

14/09/2016  Mengjesi ne hotel. Transferimi per ne aeroportin e Saint Petersburgut per te marre avionin per ne Tivat. Vazhdimi i udhetimit me autobus per ne Tirane.


      edit