19 ago 2016

Published 22:31 by

Kamelya Collection \ 869 euro/person

Kamelya Collection - SIDE
Nisja 27 Gusht - 9 dite te plota
Kamelya Fulya***** 👉 829 euro/person
Kamelya Selin***** 👉 869 euro/person

Të gjitha të përfshira: biletë avioni + transfertë + akomodim + ushqim dhe pije + siguracion
      edit