28 ago 2016

Published 15:30 by

Fito 100euro duke realizuar logon per paketaturistike.com

.... kur një faqe, një argetim është i përbashkët duhet ta ndërtojmë sëbashku...

prandaj kemi menduar që logo për faqen paketaturistike.com ta ndërtojmë sëbashku.

Dy lajme të mira:

1) kushdo mund të konkuroje për ndertimin e logos
2) krijusi i logos që do zgjedhim do të shperblehet me 100euro në dorë


Info & Sugjerime :

1) të shkoje mirë me ngjyrat e faqes www.paketaturistike.com dhe të jetë një ide e thjeshtë
2) të jete i frymzuar me aktivitetin që do çojme përpara dmth grumbullimin/publikimin e të gjithave paketave turistike që organizojnë agjensitë turistike shqiptare.
3) dergimi i saj duhet bërë brenda dates 31/12/2016 (vitin 2017 ta fillojme me logo zyrtare)
4) logo duhet te jetë realizuar enkas për ne dhe jo imitime etj..
5) mirëpresim punimet tuaja në adresen e-mail : udhetime.eu @ gmail.com

paketa turistike \ Pa-keta Turist-ike ?
      edit