24 ago 2016

Published 16:19 by

Firenze, fluturim + hotel per 3 net 299euro

Bella Italia
F I R E N Z E
4 ditë dhe 3 net
Vetem 299 euro! 


Biletë avioni Tiranë-Firenze-Tiranë + Hotel me 3* ne qëndër te Firenzes 
nga data 16 shtator - 19 shtator


Për detaje mbi hotelin dhe info udhetime.eu @ gmail.com

      edit