28 ago 2016

Published 22:40 by

Festa Birrës në Mynih, 7 Ditë €399, Nisje më 29 Shtator.

Vizitohen: Zadar, Ljubljanë, Salszburg, Mynih, Zyrih, Milano, Venecie, Rijeka, Split, Dubrovnik, Kotor.
Fjetje: Zadar, 2 netë në Mynih, 1 natë në Zadar, 1 natë në Zyrih, 1 natë në Venecie dhe 1 natë në Split. Udhëtimi me autobus nga Tirana.
Shqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Më Shume Detaje: Në pagesën perfshihet
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz
2. Shëtitjet me autobuz.
3. Akomodim në hotele me 3 dhe 4 yje ne Zadar, Mynih, Zyrih, Venecia dhe Split.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Email : kontakt@himatravel.com
      edit