31 ago 2016

Published 20:03 by

Amsterdam, Hage dhe Rotterdam \ 4dite 399€ \ nisja 13 Tetor 2016

Dita e Parë, 13 Tetor 2016:
Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Podgoricës. Fluturimi direkt Podgoricë - Bruksel. Nisja në orën 16.05, Mbrritja në Bruksel në orën 18.35. Transferimi për në Bruksel. Shëtitje panoramike në Monumentet Kryesore të Qytetit. Transferimi në Hotel në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Dita e Dytë, 14 Tetor 2016:
Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.
Dita e Tretë, 15 Tetor 2016:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.
Dita e Katërt, 16 Tetor 2016:
Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Brukselit. Fluturimi direkt Bruksel - Podgoricë. Nisja  në orën 13.15. Mbrritja në Podgoricë në orën 15.40. Transferimi me autobus nga Podgorica në Tiranë.

Me Shume Detaje: Në pagesë 399 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 20 cm dhe një bagazh 35 x 20 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
erlitravel & tours : Rrg."Hoxha Tahsin", Nr 217 Tirane, Albania, Tel/Fax +355 4 23 46 197
      edit