22 ago 2016

Published 21:47 by

All Inclusive, Halkidiki, 4 Ditë €159, Nisja më 30 Gusht.

Transporti i përfshirë.
-Hotel Bellagio 3* - 4 Ditë €159
-Hotel Kriopigi 4* - 4 Ditë €189

Çmimi përfshin: Fjetje në All Inclusive në Hotel, Mëngjese, Dreka, Darka dhe Pije dhe Transportin me Autobus
      edit